| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Rejer... Fra : Rune & Stinne | 
  Dato :  19-10-01 20:48 |  
  |   
            Hejsa
 
 Jeg er så heldig at jeg har fået en ordentlig stak rejer med skal - jeg ved
 bare ikke hvordan jeg skal tilberede dem...
 
 Jeg plejer at servere dem med franskbrød og en gang pilselv, det er skam
 også lækkert, men jeg kunne godt tænke mig at pøve noget andet også. Da jeg
 var bosat i USA fik jeg op til flere gange serveret pilselv rejer som var
 kogt i et eller andet, jeg kan desværre ikke huske hvilke krydderier der var
 i vandet - eller hvad vi fik til. Er der mon nogen med et godt forslag??
 
 Mvh
 Stinne
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Niels Jacobsen (20-10-2001) 
         
	
            | Kommentar Fra : Niels Jacobsen | 
  Dato :  20-10-01 13:06 |  
  |   
            
"Rune & Stinne" <3r@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
 news:9qq06v$2jov$1@news.cybercity.dk...
 > Hejsa
 >
 > Jeg er så heldig at jeg har fået en ordentlig stak rejer med skal - jeg
 ved
 > bare ikke hvordan jeg skal tilberede dem...
 >
 > Mvh
 > Stinne
  Hej Stinne
 På  www.royalgreenland.com  under opskrifter er der ca.15 opskrifter på
 rejer. Måske er der noget du kan bruge.
 --
 Med venlig hilsen
 Niels
 malgré-tout burmeser
 http://dk.photos.yahoo.com/niels_k_jacobsen
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Ole Damgaard (22-10-2001) 
         
	
            | Kommentar Fra : Ole Damgaard | 
  Dato :  22-10-01 11:49 |  
  |   
            > > Jeg er så heldig at jeg har fået en ordentlig stak rejer med skal - jeg
 > ved
 > > bare ikke hvordan jeg skal tilberede dem...
 Hvis det er rigtige friske rejer med skal, så lad endelig ikke Royal
 Greenland råde dig. De er dygtige til dybfrost-produkter.
 Jeg foretrækker dem tilberedt på den spanske/mexicanske manér.
 Læg rejerne i en lage i ca. 8 timer. Lagen består af tør hvidvin, et par
 stænk jomfru-olivenolie-masser af hvidløg og hakket chili. (Evt. osse et par
 hakkede løg i lagen).
 
 Den hurtige vintermetode er at koge dem i lagen i ca. 5-minutter inden
 serveringen - men den rigtige metode er at grille dem - og kan du ikke komme
 i nærheden af en trækulsgril på denne årstid, så kan grillen i komfuret til
 nød bruges. På denne måde bliver rejerne gode stærke og sprøde - og dejlige
 at sidde og brække i stykker ved bordet, hvor man bare serverer lidt frisk
 flute samt smør til. (Og så selvfølgelig en kraft - men tør hvidvin)
 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |