|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Surdej til rugbrød. Fra : Georg
 | 
 Dato :  06-02-03 09:18
 | 
 |  | Fruen har i årevis lavet rugbrød med sin egen surdej, men nu duer den vist
 ikke mere. Vi skal have lavet en ny surdej. Hvordan gør vi det?
 Mvh.
 
 
 
 
 
 |  |  | 
  Ole Jensen (06-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ole Jensen
 | 
 Dato :  06-02-03 09:30
 | 
 |  | 
 
 Georg wrote:
 > Fruen har i årevis lavet rugbrød med sin egen surdej, men nu duer den vist
 > ikke mere. Vi skal have lavet en ny surdej. Hvordan gør vi det?
 > Mvh.
 >
 >
 >
 
 Hej
 
 Prøv at spørge i gruppen dk.kultur.mad+drikke
 Der er eksperterne på dette område.
 Jeg kunne i øvrigt selv godt bruge opskriften på det.
 
 mvh
 Ole-J
 
 
 
 |  |  | 
  Ole Jensen (06-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Ole Jensen
 | 
 Dato :  06-02-03 09:48
 | 
 |  | 
 
            > 
 > Hej
 > 
 > Prøv at spørge i gruppen dk.kultur.mad+drikke
 > Der er eksperterne på dette område.
 > Jeg kunne i øvrigt selv godt bruge opskriften på det.
 > 
 > mvh
 > Ole-J
 > 
 Hej igen
 Prøv at kigge på
www.aurion.dk opskrifter
 vejledning
 Der er en vejledning i at lave surdej
 mvh
 Ole-J
            
             |  |  | 
   Georg (06-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Georg
 | 
 Dato :  06-02-03 10:19
 | 
 |  | Sagen er klaret. Tak, Ole.
 
 
 
 
 |  |  | 
   Georg (06-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Georg
 | 
 Dato :  06-02-03 10:46
 | 
 |  | Nej sagen er ikke klaret alligevel, for opskriften gælder for rugbrød -
 lavet med surdej.
 Det er selve surdejen, vi skal have lavet på ny.
 Mvh
 
 
 
 
 
 |  |  | 
  Jette Mogensen (06-02-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jette Mogensen
 | 
 Dato :  06-02-03 11:40
 | 
 |  | 
 "Georg" <skjelm@hotmail.com> skrev i en meddelelse
 news:3e421a8a$0$208$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
 > Fruen har i årevis lavet rugbrød med sin egen surdej, men nu duer den vist
 > ikke mere. Vi skal have lavet en ny surdej. Hvordan gør vi det?
 > Mvh.
 >
 >
 >
 
 Surdej:
 
 2 dl youghurt naturel
 3 dl vand
 1 tsk tsk salt
 5 dl groft rugmel
 
 Ingredienserne røres sammen og står tildækket ved køkkentemperatur i 2 døgn.
 De første gange du bager med den kan det være nødvendigt at tilsætte ca 10 g
 gær til den færdige dej.
 
 mvh Jette
 
 P.S. Du kan i helsekostbutikker købe færdig surdej fra Aurion
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |