| Hej NG.
 
 Jeg har en udmærket gas-grill af amerikansk oprindelse, og der kan til dens
 storebrødre anskaffes en røgbox, så der kan tilføjes røgsmag til det
 grillede.
 
 Er der nogen her i NG der har praktiske efaringer  hermed, som er villig til
 at dele ud deraf? (spekulationer og teori er jeg mindre interesseret i!)
 
 En metalæske med huller (eller en alufoliepakke) og med røgspåner i, kan
 anbringes over "flavourizer" stængerne i venstre side, hvor der brænder en
 sagte række flammer til at tænde brænder 2 med, og det ryger da pænt ved
 forsøg, men jeg synes det giver for lidt.....
 
 Spånerne skal vandes igennem før brug...hvorfor?
 (Tør røg giver bedre smag end fugtig røg, er mit indtryk)
 
 Røgboxen indeholder desuden et vandkammer...hvorfor?
 
 The back yard heroes.....med greb om grill bøfferne og røgsmuldet...lad
 venligst erfaringen rulle!
 
 på forhånd tak.
 Mvh H.
 
 
 
 
 
 
 |