|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | Ad ingefær Fra : zcully
 | 
 Dato :  10-04-02 16:09
 | 
 |  | Hej
 
 Jeg er normalt ikke specielt til ingefær, men ved at hvis man blander det
 rigtigt i en ret kan retten faktisk smage temmelig godt!!
 Men hvor kan man bruge ingefær??
 Kender i nogle gode retter?
 
 /Zcully
 
 
 
 
 |  |  | 
  Andrew (10-04-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Andrew
 | 
 Dato :  10-04-02 17:11
 | 
 |  | Sushi
 
 > Hej
 >
 > Jeg er normalt ikke specielt til ingefær, men ved at hvis man blander det
 > rigtigt i en ret kan retten faktisk smage temmelig godt!!
 > Men hvor kan man bruge ingefær??
 > Kender i nogle gode retter?
 >
 > /Zcully
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  -Carina (10-04-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : -Carina
 | 
 Dato :  10-04-02 17:17
 | 
 |  | 
 "zcully" <zcully@hotmail.com> wrote in message
 news:3cb455b5$0$5209$ba624c82@nntp01.dk.telia.net...
 > Hej
 >
 > Jeg er normalt ikke specielt til ingefær, men ved at hvis man blander det
 > rigtigt i en ret kan retten faktisk smage temmelig godt!!
 > Men hvor kan man bruge ingefær??
 > Kender i nogle gode retter?
 >
 > /Zcully
 
 Jeg har ofte marineret andebryster i soya og revet ingefær. Det er rigtig
 godt.
 
 -Carina
 
 
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Henrik (10-04-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Henrik
 | 
 Dato :  10-04-02 17:34
 | 
 |  | Brug frisk ingefær f.ex. i:
 Wok/stir-fry sammenhæng sammen med hvidløg og chilli,
 Til dampning af blåmuslinger,
 Marinader til den kommende grill-sæson.
 
 H.
 
 
 
 
 |  |  | 
  rasmus carlsen (10-04-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : rasmus carlsen
 | 
 Dato :  10-04-02 17:36
 | 
 |  | 
 "zcully" <zcully@hotmail.com> skrev i en meddelelse
 news:3cb455b5$0$5209$ba624c82@nntp01.dk.telia.net...
 > Hej
 >
 > Jeg er normalt ikke specielt til ingefær, men ved at hvis man blander det
 > rigtigt i en ret kan retten faktisk smage temmelig godt!!
 > Men hvor kan man bruge ingefær??
 > Kender i nogle gode retter?
 >
 > /Zcully
 
 afhænger lidt af om det er frisk ingefær eller pukver i en dåse ...
 nuvel; Det er ret godt til kylling og kalkun i wok'en ... endvidere er kan
 fisk være glade for det.
 
 
 
 
 |  |  | 
  Tulla (10-04-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Tulla
 | 
 Dato :  10-04-02 18:26
 | 
 |  | 
 zcully <zcully@hotmail.com> skrev i en
 news:3cb455b5$0$5209$ba624c82@nntp01.dk.telia.net...
 > Hej
 >
 > Jeg er normalt ikke specielt til ingefær, men ved at hvis man blander det
 > rigtigt i en ret kan retten faktisk smage temmelig godt!!
 > Men hvor kan man bruge ingefær??
 > Kender i nogle gode retter?
 >
 > /Zcully
 >
 >
 
 forloren hare
 --
 Mvh Tulla
 
 
 
 |  |  | 
  sune vuorela (10-04-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : sune vuorela
 | 
 Dato :  10-04-02 22:30
 | 
 |  | On Wed, 10 Apr 2002 17:09:13 +0200, "zcully" <zcully@hotmail.com>
 wrote:
 
 >Hej
 >
 >Jeg er normalt ikke specielt til ingefær, men ved at hvis man blander det
 >rigtigt i en ret kan retten faktisk smage temmelig godt!!
 >Men hvor kan man bruge ingefær??
 >Kender i nogle gode retter?
 
 wokmad med masser af grøntsager -
 
 Snit grøntsager (gulerod, peberfrugt, champignong. andet hvad du kan
 lide) i strimler der passer til at blive spist med pinde i en
 m,undfuld. Lynstag grøntsagerne i små portioner med noget krydderi.
 F.eks chinese 5 spice blend (fenikkelfrø, stjerneanis, kanel, nelliker
 og szechuanpeber) til nogle af de små portioner. Eddike til andre og
 ingefær til nogle tredje. Ca lige ofte med alle 3. Steg noget kød. Put
 grøntsagerne ned i wokken igen og tilsæt en sauce af følgende:
 
 ½ liter boullion /terning+vand), en dåse tomatpure, et par spsk soya
 og en enkelt spsk worchesterdhiresauce - og evt. en dåse kokos_mælk_
 (for guds skyld ikke kokosfløde)
 
 kog op og server. Server ris til!
 
 --
 Sune
 
 
 |  |  | 
 |  |