|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | skum til vaffelis Fra : Mai-Brit
 | 
 Dato :  29-03-02 20:30
 | 
 |  | Hej ng!
 Er der nogen som ligger inde med en god opskrift på skum til gammeldags
 vaffelis
 På forhånd tak
 Mai-Brit
 
 
 
 
 |  |  | 
  Gerner (29-03-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Gerner
 | 
 Dato :  29-03-02 21:28
 | 
 |  | On Fri, 29 Mar 2002 20:30:03 +0100, "Mai-Brit" <mai-brit@esenet.dk> wrote:
 
 >Hej ng!
 >Er der nogen som ligger inde med en god opskrift på skum til gammeldags
 >vaffelis
 >På forhånd tak
 >Mai-Brit
 >
 Er det ikke bare piskede æggehvide med sukker, evt. med frugtfarve og
 smagsessenser ?
 
 --
 Gerner
 
 fuku wa uchi, oni wa soto
 
 
 |  |  | 
  Peter Westh (29-03-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Peter Westh
 | 
 Dato :  29-03-02 21:41
 | 
 |  | "Mai-Brit" <mai-brit@esenet.dk> skrev i en meddelelse
 news:3ca4c0f1$0$39509$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
 > Hej ng!
 > Er der nogen som ligger inde med en god opskrift på skum til gammeldags
 > vaffelis
 
 Emnet har været oppe før (i august sidste år), og Tina Andersen gav følgende
 opskrift:
 
 Guf til isvafler:
 
 Hvad skal du bruge
 · 4 æggehvider
 · 4 spiseskefulde sukker
 · Jordbær eller anden saft
 · 1 spiseske rød frugtfarve eller anden farve
 · ½ teskefuld eddike
 
 Sådan gør du
 1. Pisk æggehviderne
 2. Tilsæt sukker
 3. Tilsæt eddike
 4. Tilsæt jordbærsaft efter smag
 5. Tilsæt 1 spiseskefuld frugtfarve
 6. Blandingen piskes, indtil konsistensen er cremet.
 
 Du kan bruge andre former for saft og frugtfarve alt efter temperament. -
 Hvis du er bange for salmonella, så benyt altid pasteuriserede æggehvider.
 Salmonella-bakterierne kan både sidde på ægge-skallen og inde i ægget.
 Skyller du rå æg i kogende vand i 2 - 3 sekunder før brug, fjerner du de
 salmonella-bakterier, der sidder på skallen, men ikke de bakterier, der er
 inde i ægget.
 
 Husk: Vask hænder, når du har rørt ved æggene.
 
 /Peter
 
 
 
 
 |  |  | 
  Christina Petersen (30-03-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Christina Petersen
 | 
 Dato :  30-03-02 15:55
 | 
 |  |  |  |  | 
   Jan Boegh (30-03-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jan Boegh
 | 
 Dato :  30-03-02 17:40
 | 
 |  | 
 
            "Christina Petersen" <christina@misu.dk> wrote in message
 news:3ca5d16f$0$88708$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
 > > Emnet har været oppe før (i august sidste år), og Tina Andersen gav
 > følgende
 > > opskrift:
 >
 > Flot sakset fra
 > http://www.dr.dk/leth/raad_sider/raad-lister/mad-koekken.shtm#m9   Det var lige godt imponerende: Leth læser altså også denne gruppe   )
 vh
 Jan
            
             |  |  | 
  Mai-Brit (30-03-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Mai-Brit
 | 
 Dato :  30-03-02 20:15
 | 
 |  | snip
 
 >
 > Emnet har været oppe før (i august sidste år), og Tina Andersen gav
 følgende
 snip
 
 > /Peter
 >
 
 Tak Peter, det blev en god skum.
 Jeg har ikke set Tina's tidligere indslag, vi synkroniserer ikke langt
 tilbage.
 Mange hilsner
 Mai-Brit
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |