|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | hvilken sovs? Fra : Bolette Nielsen
 | 
 Dato :  28-03-02 13:57
 | 
 |  | Hej, og glædelig påske
 
 Er der nogen der kan anbefale en sovs man kan bruge til en kogt skinke, og
 helst ikke smørsovs, det er så kedeligt.
 
 Som tilbehør til denne skinke, havde jeg tænkt mig at lave kogte kartofler,
 porre og gulerødder.
 
 På forhånd tak
 
 Bolette
 
 
 
 
 |  |  | 
  Trine Kornum Christi~ (28-03-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~
 | 
 Dato :  28-03-02 16:38
 | 
 |  | > Er der nogen der kan anbefale en sovs man kan bruge til en kogt skinke, og
 > helst ikke smørsovs, det er så kedeligt.
 >
 > Som tilbehør til denne skinke, havde jeg tænkt mig at lave kogte kartofler,
 > porre og gulerødder.
 
 Jeg ville enten lave en asparges- champignon- eller persillesovs, du har
 jo allerede en god suppe, der bare skal blandes lidt op med mælk eller
 vand, så det ikke bliver for salt.
 
 God påske
 
 
 |  |  | 
  Kristina Andreassen (28-03-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Kristina Andreassen
 | 
 Dato :  28-03-02 19:26
 | 
 |  | Aspargessauce ville da passe super!
 
 - Kristina
 "Trine Kornum Christiansen" <tkc@mail.dk> wrote in message
 news:3CA338C2.D25AB868@mail.dk...
 > > Er der nogen der kan anbefale en sovs man kan bruge til en kogt skinke,
 og
 > > helst ikke smørsovs, det er så kedeligt.
 > >
 > > Som tilbehør til denne skinke, havde jeg tænkt mig at lave kogte
 kartofler,
 > > porre og gulerødder.
 >
 > Jeg ville enten lave en asparges- champignon- eller persillesovs, du har
 > jo allerede en god suppe, der bare skal blandes lidt op med mælk eller
 > vand, så det ikke bliver for salt.
 >
 > God påske
 
 
 
 
 |  |  | 
  Usenet (29-03-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Usenet
 | 
 Dato :  29-03-02 12:44
 | 
 |  | Hvad med en senneps/hvidløgssauce og udskift tilbehøret til smørristede
 kartoftler og marinerede grøntsager.
 
 Sauce: Fransksennep (sød) i rigelige mængder, knust hvidløg og en lille
 smule fløde
 
 grøntsager: blancher gulerødder, broccoli og hvad du kan lide i
 appelsinjuice tilsat honning, lad det køle i gryden, dres men en
 olie/eddike/sennep dressing
 
 god appetit
 
 René
 "Bolette Nielsen" <Bobo@kimj.dk> wrote in message
 news:a7v3v3$1vk0$1@news.cybercity.dk...
 > Hej, og glædelig påske
 >
 > Er der nogen der kan anbefale en sovs man kan bruge til en kogt skinke, og
 > helst ikke smørsovs, det er så kedeligt.
 >
 > Som tilbehør til denne skinke, havde jeg tænkt mig at lave kogte
 kartofler,
 > porre og gulerødder.
 >
 > På forhånd tak
 >
 > Bolette
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |