|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | forretter Fra : Marlene
 | 
 Dato :  13-03-02 18:13
 | 
 |  | Hej.
 
 Jeg skal have gæster på lørdag, og er ikke meget hjemme hele dagen, jeg er
 ikke så god til det med forretter, men synes vi skal have noget,
 rejecocktail er så overrendt, er der nogle som har nogle gode ideer. Gerne
 nemme.
 
 Hvad med dessert, også nemt tak.
 
 Vi skal til hovedret have en dyrekølle.
 
 Tak for hjælpen
 
 Marlene
 
 
 
 
 |  |  | 
  Flemming (13-03-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Flemming
 | 
 Dato :  13-03-02 18:44
 | 
 |  | 
 Hej Marlene
 hvis du har lidt tid dagen før, kunne jeg foreslå en dessert chokoladekage
 med frisk frugt og orange-chilisirup (meyers) UHM!! og til forret en
 advokado med gravad laks ( udhul advokadoen skær kødet i tern bland det med
 den gravad laks som ligeledes er skåret i tern lidt cremefraise og
 citronsaft) pynt med dild, citron, tomat nemt og dejligt i en håndevending.
 Mange hilsener Gitte Jahns
 
 
 
 
 |  |  | 
  Flemming (13-03-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Flemming
 | 
 Dato :  13-03-02 20:42
 | 
 |  | 
 
            og til dem som ikke ved hvad en advokado er .... er det en avokado    Gitte
            
             |  |  | 
  Lise Kjær (13-03-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Lise Kjær
 | 
 Dato :  13-03-02 21:02
 | 
 |  | Hej...
 jeg kunne godt tænke mig opskriften på ckokoladekagen + siruppen...kan
 ikke finde den noget sted !!!
 lise
 
 Flemming wrote:
 >
 > Hej Marlene
 > hvis du har lidt tid dagen før, kunne jeg foreslå en dessert chokoladekage
 > med frisk frugt og orange-chilisirup (meyers) UHM!! og til forret en
 > advokado med gravad laks ( udhul advokadoen skær kødet i tern bland det med
 > den gravad laks som ligeledes er skåret i tern lidt cremefraise og
 > citronsaft) pynt med dild, citron, tomat nemt og dejligt i en håndevending.
 > Mange hilsener Gitte Jahns
 
 
 |  |  | 
   Flemming (14-03-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Flemming
 | 
 Dato :  14-03-02 10:08
 | 
 |  | 
 
            Hej Lise
 jeg bruger selv en opskrift fra Claus Meyers bog "lidt men godt om
 chokolade"- "Min første yndlingskage"- hedder opskriften. Siruppen er også
 hans men den har jeg altså købt i en vin og delikatesseforretning - du kan
 lave den selv men har ikke lige opskriften, så vidt jeg husker har
 opskriften tidligere været oppe og vende her i NG. Det vigtigste med kagen
 er at den er lavet på rigtig og god chokolade i stedet for kakao den skal
 blive sådan lidt konfektagtig og meget kalorieholdig UHM!    Håber at det var hjælp nok i din søgen ellers skriver du blot igen
 Mange hilsener
 Gitte
            
             |  |  | 
  Marlene (14-03-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Marlene
 | 
 Dato :  14-03-02 16:58
 | 
 |  | Hej Gitte.
 
 Den forret lyder bare rigtig god det gør jeg og det er nemt og hurtigt.
 
 Kagen, det lyder super godt, men det tager lidt tid, og opskriften har jeg
 ikke, men ellers får de en masse frisk frugt skåret i tern og med en creme
 af yoghurt og piskefløde, lidt sukker og vanille, det er nemlig godt og
 rimeligt nemt.
 
 Tak for hjælpen.
 "Flemming" <fl.jahns@get2net.dk> skrev i en meddelelse
 news:a6o2mv$2m30$1@news.cybercity.dk...
 
 Hej Marlene
 hvis du har lidt tid dagen før, kunne jeg foreslå en dessert chokoladekage
 med frisk frugt og orange-chilisirup (meyers) UHM!! og til forret en
 advokado med gravad laks ( udhul advokadoen skær kødet i tern bland det med
 den gravad laks som ligeledes er skåret i tern lidt cremefraise og
 citronsaft) pynt med dild, citron, tomat nemt og dejligt i en håndevending.
 Mange hilsener Gitte Jahns
 
 
 
 
 |  |  | 
   Flemming (14-03-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Flemming
 | 
 Dato :  14-03-02 20:15
 | 
 |  | Hej Marlene
 Det var dejligt at jeg kunne hjælpe, jeg glemte at skrive at forretten
 selvfølgelig serveres i de tomme avokadoskaller men det havde du sikkert
 regnet ud.
 Da jeg så din beslutning om valg af dessert kom jeg faktisk til at tænke på
 en anden nem dessert. 2-3 Makroner stænket med lidt spiritus evt. portvin
 ovenpå lægges  1-1½ skrællet skiveskåren kiwi dernæst lidt cremefraise rørt
 med lidt vanillesukker og til sidst et lag flødeskum (dette er til en
 portion) Desserten kan nemt laves et par timer før og derpå sættes på køl
 indtil den skal bruges.
 
 Du skriver en "masse frisk frugt" -  med forret og dyrekølle til hovedret
 med en del tilbehør kan jeg tænke mig vil jeg nok ikke lave for meget af den
 friske frugt - det fylder godt, men en lille dessert tallerken med lidt
 frugt lidt sødt fx. chokolade og evt lidt rørt is skulle nok sættes et
 perfekt punktum .... og blive spist selvom man er ved at revne!!! held og
 lykke med maden og rigtig god weekend.
 Mange hilsener
 Gitte
 
 
 
 
 |  |  | 
  kim rasmussen (14-03-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : kim rasmussen
 | 
 Dato :  14-03-02 08:56
 | 
 |  | 
 "Marlene" <marnel@post11.tele.dk> skrev i en meddelelse
 news:3c8f8768$0$92540$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
 > Hej.
 >
 > Jeg skal have gæster på lørdag, og er ikke meget hjemme hele dagen, jeg er
 > ikke så god til det med forretter, men synes vi skal have noget,
 > rejecocktail er så overrendt, er der nogle som har nogle gode ideer. Gerne
 > nemme.
 >
 > Hvad med dessert, også nemt tak.
 >
 > Vi skal til hovedret have en dyrekølle.
 >
 > Tak for hjælpen
 >
 > Marlene
 >
 >
 > hej Marlene
 Som forret vil jeg foreslå laksetatar.
 opskrift på denne lækre forret kan du finde på www.lechef.dk   under
 opskrifter / forretter
 hilsen Kim
            
             |  |  | 
  Trine Kornum Christi~ (14-03-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~
 | 
 Dato :  14-03-02 14:58
 | 
 |  | Marlene wrote:
 >
 > Hej.
 >
 > Jeg skal have gæster på lørdag, og er ikke meget hjemme hele dagen, jeg er
 > ikke så god til det med forretter, men synes vi skal have noget,
 > rejecocktail er så overrendt, er der nogle som har nogle gode ideer. Gerne
 > nemme.
 
 Hvad med en torskerognsforretting? Man tager en par bowser[1], ikke alt
 for store, koger dem og afkøler dem igen. Moser rognen med et lille,
 meget finthakket løg, en rød peber skåret i bittesmå stykker og et lille
 bæger cremefraiche. Det serverer man så med et stykke godt brød til.
 
 Hvis man ikke har tid til at koge torskerognen, så kan man også købe det
 på dåse, men det er nu ikke det samme.
 
 Held og lykke med det.
 
 /Trine
 
 [1] I det vestjyske er bowser det man kalder torskerognen i dens helt
 naturlige form, de ligner nemlig et par bukser.
 
 
 |  |  | 
  Klaus Alexander Seis~ (14-03-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~
 | 
 Dato :  14-03-02 15:10
 | 
 |  | Trine Kornum Christiansen skrev:
 
 > Hvis man ikke har tid til at koge torskerognen, så kan man
 > også købe det på dåse, men det er nu ikke det samme.
 
 - der er nemlig ofte kun 50% torskerogn i en dåse med torskerogn;
 resten er vand og kartoffelstivelse...
 
 
 // Klaus
 
 --
 ><>    vandag, môre, altyd saam
 
 
 |  |  | 
 |  |