| 
 
 
 "per" <Givskud@post5.tele.dk> skrev i en meddelelse
 news:3c776adf$0$6932$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
 > Hej er der nogen som har nogle opskrifter, som med fordel kan anvendes på
 en
 > raclette-grill?
 >
 Jeg tager et kalkunbryst, skærer det i passende skiver/stykker, og kommer
 det op i en skål, hvor jeg i forvejen har lavet en marinade af 1½-2 dl. olie
 og godt med grill/barbecue krydderi, eller anden krydderi efter smag, bare
 hæld i, det skal være lidt tykt at røre i. Når kødstykkerne er kommet i
 vendes de med jævne mellemrum, mindst 3-4 timer, jeg laver dem gerne om
 morgenen og vender dem hen over hele dagen.  Som tilbehør nede i skålene
 bruger vi skrællede kogte kartofler, cocktailpølser, bacon i tern eller
 skiveskåret der er halveret, champignon enten friske eller fra dåse,  revet
 ost og piskefløde.  Det er en succes HVER GANG.
 
 
 God appetit og Velbekomme.
 
 
 VH.
 Jette-Kirsten Larsen
 
 P.S. Har lige fået det selv i 2 dage !!!
 
 
 
 
 |