|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | kage... Fra : Jan Kristensen
 | 
 Dato :  21-02-02 19:41
 | 
 |  | Hej,
 
 Jeg skal lave en kage til at tage med til en sammenskudsgilde, men ved ikke
 hvilken... er der nogen der kan hjælpe?? det må meget gerne være en nem kage
 
 På Forhånd Tak!
 Allan
 
 
 
 
 |  |  | 
  Trine Kornum Christi~ (21-02-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~
 | 
 Dato :  21-02-02 20:07
 | 
 |  | Jan Kristensen wrote:
 >
 > Hej,
 >
 > Jeg skal lave en kage til at tage med til en sammenskudsgilde, men ved ikke
 > hvilken... er der nogen der kan hjælpe?? det må meget gerne være en nem kage
 
 Jeg har lige bagt en brunsviger til min mands fødselsdag. Kagen var et
 stort hit.
 
 ½l mælk eller vand
 ½ pund fedtstof efter eget valg
 50 g gær
 lidt salt
 mel efter behov
 
 Fedtstoffet smeltes og blandes med væsken og saltet, gæren smuldres i og
 når det er opløst blandes melet i og dejen æltes, den skal være lidt våd
 og fedtet. Hæver i ½-1 time.
 
 Dejen æltes igen og fordeles i en stor bradepande. Man sørger for at
 kanterne er lidt højere end resten og man laver små fordybninger i hele
 dejen med knoerne.
 
 Dejen hæver igen mens man blander ½ pund farin og en kvart pund fedtstof
 i en gryde med ½ tsk kanel. Hvis man kan lide meget snask, fordobler man
 ovenstående.
 
 Denne blanding fordeles over dejen og bages i 20-25 minutter ved 200
 grader.
 
 Kagen er absolut bedst lun.
 
 /Trine
 
 
 |  |  | 
  Jesper (22-02-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jesper
 | 
 Dato :  22-02-02 08:50
 | 
 |  | Denne kage bliver altid god, selvom den er lidt besværlig at lave:
 
 DEJEN:
 3 æg
 250 g sukker
 50 g smør
 2 dl mælk
 250 g mel
 2 tsk bagepulver
 1 tsk vanillesukker
 
 FYLD:
 125 g smør
 1/2 dl mælk
 200 g puddersukker
 100 g kokosmel
 
 
 Pisk æg og sukker over vandbad, til det skifter farve og er let og
 skummende. Smelt smørret, tilsæt mælken, lad det blive lunt og hæld det i
 dejen. Bland mel med bagepulver og vanillesukker. Sigt det i og rør dejen
 sammen. Hæld dejen i en bradepande (25x35 cm) smurt eller beklædt med
 bagepapir. Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 200º i ca. 25 min. I
 mellemtiden smeltes smør med mælk og puddersukker. Rør kokosmel i og hæld
 blandingen over kagen, når den har bagt de 25 min. Fortsæt bagningen i ca.
 10 min. Afkøles i formen.
 
 God fornøjelse
 Jesper
 
 "Jan Kristensen" <jamm@adslhome.dk> skrev i en meddelelse
 news:3c753f6b$0$364$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
 > Hej,
 >
 > Jeg skal lave en kage til at tage med til en sammenskudsgilde, men ved
 ikke
 > hvilken... er der nogen der kan hjælpe?? det må meget gerne være en nem
 kage
 >
 > På Forhånd Tak!
 > Allan
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
  Jens (22-02-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jens
 | 
 Dato :  22-02-02 10:46
 | 
 |  | "Jesper" <jesperts@oncable.dk> wrote in
 news:3c75f959$0$242$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk:
 
 > Denne kage bliver altid god, selvom den er lidt besværlig at lave:
 >
 > DEJEN:
 > 3 æg
 > 250 g sukker
 > 50 g smør
 > 2 dl mælk
 > 250 g mel
 > 2 tsk bagepulver
 > 1 tsk vanillesukker
 >
 > FYLD:
 > 125 g smør
 > 1/2 dl mælk
 > 200 g puddersukker
 > 100 g kokosmel
 >
 >
 Det er vidst en "Drømmekage" ?
 
 mvh
 /Jens
 
 
 |  |  | 
  Tine (23-02-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Tine
 | 
 Dato :  23-02-02 19:53
 | 
 |  | 
 "Jan Kristensen" <jamm@adslhome.dk> skrev i en meddelelse
 news:3c753f6b$0$364$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
 > Hej,
 >
 > Jeg skal lave en kage til at tage med til en sammenskudsgilde, men ved
 ikke
 > hvilken... er der nogen der kan hjælpe?? det må meget gerne være en nem
 kage
 >
 > På Forhånd Tak!
 > Allan
 Du kan eventuelt hente inspiration på http://www.amstrupvestergaard.dk/ Det er alletiders hjemmeside med masser af kager.
 Venlig hilsen
 Tine
            
             |  |  | 
  Jan Kristensen (24-02-2002) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jan Kristensen
 | 
 Dato :  24-02-02 21:10
 | 
 |  | Hej,
 
 Mange Tak for hjælpen....
 
 Allan
 
 PS. Kagerne smagte godt!
 
 
 
 
 |  |  | 
 |  |