| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Wokmad Fra : Bente Christensen | 
  Dato :  26-12-01 00:40 |  
  |   
            Glædelig jul til alle på listen.
 
 Jeg har fået en wokpande.
 Hvordan skal jeg dog bruge sådan en.
 
 Jeg leder efter opskrifter, hjemmesider o.a., som kan overbevise mig om, at
 jeg ikke skal af sted på store-byttedag på torsdag med panden.
 
 Hilsen Bente.
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           " (26-12-2001) 
         
	
            | Kommentar Fra : " | 
  Dato :  26-12-01 02:09 |  
  |   |   |   
            
        
 
            
         
           Gitte (26-12-2001) 
         
	
            | Kommentar Fra : Gitte | 
  Dato :  26-12-01 13:25 |  
  |   
            Vi købte Lynn Andersens "wok kogebog" for nogle måneder siden 
 (Aschehoug) og den er bare glimrende. Opskrifterne er lette og det tager 
 ikke en halv ged at tilberede et godt måltid mad... den vil jeg anbefale 
 dig at låne på biblioteket, for den har i alt fald vist os, at man 
 faktisk godt kan lave mad i en wok. Ja faktisk er vi pga. den bog blevet 
 rigtig glade for vores wok, der ellers har stået og leget død i skabet i 
 hele to år inden. På biblioteket kan du også finde gode wok-bøger med 
 asiatiske retter, og der er altså bare en hel verden af lækker, og ofte 
 fedtfattig, mad at finde der.
 Mvh. Gitte
 
 
 Bente Christensen wrote:
 
 > Glædelig jul til alle på listen.
 > 
 > Jeg har fået en wokpande.
 > Hvordan skal jeg dog bruge sådan en.
 > 
 > Jeg leder efter opskrifter, hjemmesider o.a., som kan overbevise mig om, at
 > jeg ikke skal af sted på store-byttedag på torsdag med panden.
 > 
 > Hilsen Bente.
 > 
 > 
 > 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Bente Christensen (26-12-2001) 
         
	
            | Kommentar Fra : Bente Christensen | 
  Dato :  26-12-01 14:52 |  
  |   
            
 "Gitte" <gjlo98@hum.auc.dk> skrev i en meddelelse
 news:3C29C193.6090004@hum.auc.dk...
 > Vi købte Lynn Andersens "wok kogebog" for nogle måneder siden
 > (Aschehoug) og den er bare glimrende. Opskrifterne er lette og det tager
 > ikke en halv ged at tilberede et godt måltid mad... den vil jeg anbefale
 > dig at låne på biblioteket, for den har i alt fald vist os, at man
 > faktisk godt kan lave mad i en wok. Ja faktisk er vi pga. den bog blevet
 > rigtig glade for vores wok, der ellers har stået og leget død i skabet i
 > hele to år
 Denne wok er blot en pande, men jeg blev fortalt, at man kunne købe en til
 den firedobbelte pris, hvor der ligger en rist i bunden. Hvor stort et must
 er denne rist?
 
 M.v.h. Bente.
 >
 >
 > Bente Christensen wrote:
 >
 > > Glædelig jul til alle på listen.
 > >
 > > Jeg har fået en wokpande.
 > > Hvordan skal jeg dog bruge sådan en.
 > >
 > > Jeg leder efter opskrifter, hjemmesider o.a., som kan overbevise mig om,
 at
 > > jeg ikke skal af sted på store-byttedag på torsdag med panden.
 > >
 > > Hilsen Bente.
 > >
 > >
 > >
 >
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
            Gitte (26-12-2001) 
         
	
            | Kommentar Fra : Gitte | 
  Dato :  26-12-01 15:13 |  
  |   
            Vores wok er også blot en stor rundet støbejernspande/gryde. Vi bruger 
 aldrig nogen rist...der fulgte dog en lille rist med, som kunne sættes 
 på kanten foroven, så færdige kødstykker kunne hvile der efter stegning 
 (vi har aldrig brugt den). En rist i bunden har jeg aldrig set/hørt/læst 
 om før ... heller ikke i de mange bøger vi har lånt med hjem fra 
 biblioteket. Egentlig er wokken jo slet ikke nogenkompliceret størrelse 
 (den er nærmere bare en praktisk pandegryde-blanding), man skal bare 
 lige finde ud af, hvordan man egentlig går frem.
 Mvh. Gitte
 
 
 Bente Christensen wrote:
 
 > Denne wok er blot en pande, men jeg blev fortalt, at man kunne købe en til
 > den firedobbelte pris, hvor der ligger en rist i bunden. Hvor stort et must
 > er denne rist?
 > 
 > M.v.h. Bente.
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
            " (26-12-2001) 
         
	
            | Kommentar Fra : " | 
  Dato :  26-12-01 16:28 |  
  |   
            "Bente Christensen" skrev:
 
 > Hvor stort et must er denne rist?
 
 Jeg tror ikke du får brug for den. Den kan f.eks. benyttes til at hvile kød,
 dampe fisk eller grøntsager, eller andet hvor det er bedst det ikke rører
 direkte ved den varmeste del. Men de opgaver kan du også løse på andre
 måder.
 
   Mvh, Lars
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Cecilie Lytchoff Grø~ (28-12-2001) 
         
	
            | Kommentar Fra : Cecilie Lytchoff Grø~ | 
  Dato :  28-12-01 23:07 |  
  |   
            Hej Alle
 
 Jeg har Hanne Holms wok bog med Thailands wokretter. Den er super..Let og
 ligetil
 Den hedder Wok trin for trin. I øvrigt er Hanne Holms andre to thai
 kogebøger: Mit thaikøkken og Mere thaikøkken begge værd at se nærmere på. I
 dem er der også wokretter og andre måder at lave thai på.. Hvis i altså er
 til det..
 Hilsen Cecilie
 
 "Bente Christensen" <bentec@mail.tele.dk> wrote in message
 news:3c290f45$0$89114$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
 > Glædelig jul til alle på listen.
 >
 > Jeg har fået en wokpande.
 > Hvordan skal jeg dog bruge sådan en.
 >
 > Jeg leder efter opskrifter, hjemmesider o.a., som kan overbevise mig om,
 at
 > jeg ikke skal af sted på store-byttedag på torsdag med panden.
 >
 > Hilsen Bente.
 >
 >
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |