| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Oregano?? Fra : zcully | 
  Dato :  22-12-01 13:50 |  
  |   
            Ok, et måske lidt dumt spørgsmål??
 Men hvad er forskellen på hvis man kommer Oreganoen på (fx.) pizzaen før man
 kommer den i ovnen eller efter.
 Personligt kommer jeg den altid på før. Ved egentlig ikke hvorfor. Det har
 jeg altid gjort.
 
 Men mister den smagen eller bliver kraftigere eller.....?
 
 /Zcully
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           sune vuorela (22-12-2001) 
         
	
            | Kommentar Fra : sune vuorela | 
  Dato :  22-12-01 14:12 |  
  |   
            On Sat, 22 Dec 2001 13:49:57 +0100, "zcully" <zcully@hotmail.com>
 wrote:
 
 >Ok, et måske lidt dumt spørgsmål??
 >Men hvad er forskellen på hvis man kommer Oreganoen på (fx.) pizzaen før man
 >kommer den i ovnen eller efter.
 >Personligt kommer jeg den altid på før. Ved egentlig ikke hvorfor. Det har
 >jeg altid gjort.
 Om der er nogen forskel i smagen ved jeg ikke - men jeg drysser det
 altid på før jeg kommer den i ovnen. Komemr jeg det på efter at den
 har været i ovnen - så synes jeg det føles som at spise hø - og det
 finder jeg ikke så fedt...
 
 -- 
 Sune
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Torben Abildgaard (22-12-2001) 
         
	
            | Kommentar Fra : Torben Abildgaard | 
  Dato :  22-12-01 21:56 |  
  |   
            Jeg kommer det også på inden bagning, men har skrevet mig
 bag øret, at min faste pizzaleverandør på arbejdet drysser
 det på efter bagning. Hans pizza smager muligvis mere af
 oregano?!
 
 --
  vh     ¸.·´¯)
 ><>  ´    Torben
 zcully spurgte
 
 >Men hvad er forskellen på hvis man kommer Oreganoen på
 (fx.) pizzaen før man
 >kommer den i ovnen eller efter.
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Henrik (24-12-2001) 
         
	
            | Kommentar Fra : Henrik | 
  Dato :  24-12-01 00:38 |  
  |   
            Efter min mening absolut efter bagning!
 
 De eteriske olier der giver origanoen den himmelske smag gør ingen gavn af
 at afdestillere i ovnen!
 
 Men prøv dog forskellen!!
 
 H.
 "Torben Abildgaard" <pialykke@fjernmigget2net.dk> wrote in message
 news:3c24f318$0$55592$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
 > Jeg kommer det også på inden bagning, men har skrevet mig
 > bag øret, at min faste pizzaleverandør på arbejdet drysser
 > det på efter bagning. Hans pizza smager muligvis mere af
 > oregano?!
 >
 > --
 >  vh     ¸.·´¯)
 > ><>  ´    Torben
 > zcully spurgte
 >
 > >Men hvad er forskellen på hvis man kommer Oreganoen på
 > (fx.) pizzaen før man
 > >kommer den i ovnen eller efter.
 >
 >
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Peter Weis (24-12-2001) 
         
	
            | Kommentar Fra : Peter Weis | 
  Dato :  24-12-01 09:42 |  
  |   
            Det må vel komme an på om du har frisk oregano eller den frysetørrede slags.
 Den frysetørrede putter jeg simpelthen i tomatsovsen, sammen med hakket
 hvidløg. Den friske skal hakkes groft og tilsættes efter bagning ... efter
 min mening.
 
 mvh
 Peter
 
 "zcully" <zcully@hotmail.com> wrote in message
 news:3c2481aa$0$273$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
 > Ok, et måske lidt dumt spørgsmål??
 > Men hvad er forskellen på hvis man kommer Oreganoen på (fx.) pizzaen før
 man
 > kommer den i ovnen eller efter.
 > Personligt kommer jeg den altid på før. Ved egentlig ikke hvorfor. Det har
 > jeg altid gjort.
 >
 > Men mister den smagen eller bliver kraftigere eller.....?
 >
 > /Zcully
 >
 >
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |