| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Kyllingeinderfilet Fra : Helle Ansine Jensen | 
  Dato :  20-12-01 15:10 |  
  |   
            Hej.
 
 Det haster godt nok lidt, da det er i aften, jeg skal lave retten, men er
 der nogen, der ved, hvordan man tilbereder kyllingeinderfilet?
 Jeg tænkte på at brune kødet og lægge det i et fad. Derefter vil jeg så lave
 en sovs af løg, svampe og flåede tomater, som jeg vil jævne lidt og hælde
 over kødet, som så skulle i ovnen.
 Er det helt hen i vejret? Hvis ja, hvad kan jeg evt. så lave ?
 Hvis ikke, hvilke krydderier vil være gode i saucen og hvor lang tid skal
 fadet være i ovnen?
 
 Jeg håber, der er en der kan hjælpe.
 
 Hilsen Helle.
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           sune vuorela (20-12-2001) 
         
	
            | Kommentar Fra : sune vuorela | 
  Dato :  20-12-01 15:57 |  
  |   
            On Thu, 20 Dec 2001 15:10:22 +0100, "Helle Ansine Jensen"
 <ansine@mail1.stofanet.dk> wrote:
 
 >Hvis ikke, hvilke krydderier vil være gode i saucen 
 
 PRøv herbes de provence - svits sammen med løg og svampe
 
 >og hvor lang tid skal fadet være i ovnen?
 
 Jeg tror jeg ville give det en halv time - måske lidt mere
 
 -- 
 Sune
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Peter Westh (21-12-2001) 
         
	
            | Kommentar Fra : Peter Westh | 
  Dato :  21-12-01 09:59 |  
  |   
            "sune vuorela" <nospam@vuorela.dk> wrote in message
 news:3c21fbdf.194376551@news.tele.dk...
 > On Thu, 20 Dec 2001 15:10:22 +0100, "Helle Ansine Jensen"
 > <ansine@mail1.stofanet.dk> wrote:
 >
 > >Hvis ikke, hvilke krydderier vil være gode i saucen
 >
 > PRøv herbes de provence - svits sammen med løg og svampe
 >
 > >og hvor lang tid skal fadet være i ovnen?
 >
 > Jeg tror jeg ville give det en halv time - måske lidt mere
 
 Jeg tror det er for lang tid. Jeg ville give dem 10 minutter.
 
 /P
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |