| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Havregrynskugler? Fra : Anne Lise Kirk Jense~ | 
  Dato :  17-12-01 08:35 |  
  |   
            Mine unger vil gerne lave havregrynskugler, og KAN ikke finde nogen
 opskrift, og jeg kan heller ikke opfinde en.
 
 Er der en venlig sjæl der vil hjælpe os?
 
 mvh
 --
 anne lise
 Randers, Denmark
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Jette Mogensen (17-12-2001) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jette Mogensen | 
  Dato :  17-12-01 08:40 |  
  |   
            
 "Anne Lise Kirk Jensen" <alkj_gmafood@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse
 news:3c1d9eb4$0$94417$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
 > Mine unger vil gerne lave havregrynskugler, og KAN ikke finde nogen
 > opskrift, og jeg kan heller ikke opfinde en.
 >
 > Er der en venlig sjæl der vil hjælpe os?
 >
 > mvh
 > --
 > anne lise
 > Randers, Denmark
 >
 >
 Havregrynskugler:
 
 250 g( 7dl) havregryn
 200 g (4dl) flormelis
 75 g blødt smør (eller margarine)
 75 g kakao
 1 1/4 dl fløde
 evt. lidt sherry eller likør
 
 Havregrynene kører 2 gange gennem kødmaskinen og røres med de øvrige
 ingredienser (nemmest med håndpisker).
 Formes til små kugler, der opbevares i køleskab.
 Holdbarhed 8-10 dage.
 Jeg plejer at putte alle ingredienserne i food-processoren og køre til
 massen er sammenhængende.
 
 m.v.h. Jette
 
 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Klaus Alexander Seis~ (17-12-2001) 
         
	
            | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ | 
  Dato :  17-12-01 21:34 |  
  |   
            Jette Mogensen skrev:
 
 > Havregrynskugler:
 > 
 > 250 g( 7dl) havregryn
 > 200 g (4dl) flormelis
 > 75 g blødt smør (eller margarine)
 > 75 g kakao
 > 1 1/4 dl fløde
 > evt. lidt sherry eller likør
 
 Det ligner nogenlunde min opskrift, som jeg ikke vil gentage, men
 jeg har et tip: kom et nip salt i massen (osse godt i varm kakao).
 
 
   // Klaus
 
 -- 
  ><>    vandag, môre, altyd saam
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Cecilie Lytchoff Grø~ (17-12-2001) 
         
	
            | Kommentar Fra : Cecilie Lytchoff Grø~ | 
  Dato :  17-12-01 21:44 |  
  |   
            Jeg har en opskrift som jeg indimellem laver men ikke nogle angivelser på
 hvor meget :
 
 Kokosmel
 Blødt smør
 Havregryn
 Sukker
 Kakao
 Evt. lidt stærk kaffe
 
 Blandes til en fast masse, trilles til kugler og rulles i mere kokosmel
 
 God fornøjelse. (smøret bestemmer størrelse på portionen)
 
 
 "Anne Lise Kirk Jensen" <alkj_gmafood@mail.tele.dk> wrote in message
 news:3c1d9eb4$0$94417$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
 > Mine unger vil gerne lave havregrynskugler, og KAN ikke finde nogen
 > opskrift, og jeg kan heller ikke opfinde en.
 >
 > Er der en venlig sjæl der vil hjælpe os?
 >
 > mvh
 > --
 > anne lise
 > Randers, Denmark
 >
 >
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Bolette Nielsen (18-12-2001) 
         
	
            | Kommentar Fra : Bolette Nielsen | 
  Dato :  18-12-01 10:42 |  
  |   
            Mit bud på havregrynskugler er:
 
 3 kopper havregryn
 1 kop flourmelis
 2 spiseske cacao
 5 spiseske blødt smør
 kokosmel
 
 - havregryn, flourmelis, cacao, og smør blandestil en fugtig masse ( skulle
 den blive for tør, tilsæt da lidt mere smør.
 - formes til små kugler
 - rulles i kokosmelen, eller hvad man nu gar lyst til, det kunne også godt
 være farvet krymmel.
 
 god fornøjelse og glædelig jul
 
 Bolette
 
 Anne Lise Kirk Jensen <alkj_gmafood@mail.tele.dk> skrev i en
 news:3c1d9eb4$0$94417$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk
 > Mine unger vil gerne lave havregrynskugler, og KAN ikke finde nogen
 > opskrift, og jeg kan heller ikke opfinde en.
 >
 > Er der en venlig sjæl der vil hjælpe os?
 >
 > mvh
 > --
 > anne lise
 > Randers, Denmark
 >
 >
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |