| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
    
        
            
                
                  | neutralisere smag Fra :  nannapige  | Vist : 8934 gange 200  point Dato :  07-06-06 18:38 |  
  |  
 
                Hej alle.
 Er der nogen der ved, hvordan man bedst mindsker smagen af chilli i en ret med kød, kål, karry og chilli?
 hilsen Nannapigen  
                
                
                    
                 |   |           
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                  | Godkendelse af svar Fra :  nannapige  | 
  Dato :  07-06-06 20:00 |  
  |  
 
                Tak for svaret transor.
 Tak for det gode råd, det bliver prøvet.   
                
                
                                
                
                    
                 |   |           
                
            
        
          | Du har følgende muligheder |  |  
  |  
            
               
                    Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
  
                    Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
                    
                                  
            
          |   |   
        
        
          
         
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |