Jeg ville vælge tiramisu. 
Den kan laves på forskellige måder- men fordelen er at den kan laves dagen før.
http://www.kvalimad.dk/opskrifter/tiramisu
eller Moderne Mammas hindbær tiramisu:
Hindbær-tiramisu 
   
4 personer 
Ingredienser: 
 300 g optøede hindbær
 3 spsk. sukker
 1 ½ pakke savoiardi småkager (ladyfingers)
 1 dl Amaretto-likør eller marsala
 Friske hindbær til pynt
 Citronmelisse til pynt
 Creme:
 250 g Galbani Mascarpone
 4 pasteuriserede æggeblommer
 3 pasteuriserede æggehvider
 100 g flormelis
 Korn af 1 vaniljestang
 2 dl fløde 
Få indkøbslisten som SMS. 
 SMS Opskrift 69 til 1999. 
Denne sommerudgave af tiramisu er min favorit med sin perfekte kombination af flere smage. Den bløde mascarpone-creme og den lidt syrlige smag af hindbær matcher hinanden perfekt. 
Tilberedning
Blend de optøede hindbær med 3 spsk. sukker og ½ dl Amaretto-likør. Dyp 1½ pakke ladyfingers i hindbærsaucen, og dryp evt. med lidt ekstra Amaretto-likør.
 Creme:
 Æggeblommerne piskes godt med flormelis og vaniljekorn. Mascarponen kommes i og piskes med. Fløden piskes i en anden skål, dog ikke for stiv. Derefter piskes æggehviderne stive. Flødeskummet og æggehviderne vendes stille og roligt i mascarponen.
 Derefter lægges et godt lag creme over et lag røde ladyfingers. Læg endnu et lag ladyfingers og endnu et lag creme og fortsæt, til du har 3 lag.
 Til sidst sættes det hele i køleskabet et par timer. Pynt med friske hindbær og citronmelisse. 
 Tip: Hak evt. en god mørk chokolade, og drys den over desserten inden servering.