|  | 		    
					
    
        
            
                
                        
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                |  |  | 
 
                90% hestekød 1% vand 1% mel    |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  ans  | 
 Dato :  22-02-13 11:59
 | 
 |  | 
 Husk nu hestebremsere, hvis det pludseligt går for hurtigt.
 Cirkeline 
 90+1+1 = 92, hvad med de sidste 8?
 | Citat 90% hestekød 1% vand 1% mel
 | 
 |  |  | 
 |  |  | 
 
                De sidste 8 er de der mystiske ting man aldrig ved hvad er. Blandt anndet heste bremser
                
                
                 |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  jensegon | 
 Dato :  22-02-13 12:28
 | 
 |  | 
 
                Der skal slet ikke hest i.
 Her er opskriften. 
 Ingredienser: 500  g. hvedemel 
 1  tsk. salt 
 50  g. sukker 
 12  g. bagepulver 
 125  g. smør eller margarine 
 2  dl. mælk 
 2   æg 
 50  g. rosiner 
 Men vil man ha` hest i, så put en halv gyngehest i.
 Go` wek fra Jens.
                
                
                 |  |  | 
 |  |  | 
 
                Der skal lige dele benmel, kød og bønner.
                
                
                 |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  vagnr  | 
 Dato :  22-02-13 15:22
 | 
 |  | 
 
                Hestevin (uden h i vin) er heller ikke ukendt.
 For omkring 30 år siden var der en stor vinskandale i Frankrig, de havde blandet heste-og/eller okseblod i billige vine, det gav vinen en behagelig rundhed, og så kunne den sælges som grand cru-vine (Chateau vrinsk?).
 Som Spies sagde, dårlig omtale er bedre end inge omtale, og nu kan det da være, vi kan finde hest i supermarkedets køddisk, endda under eget navn.
 På torvet i Helsingør lå der, da jeg var knægt, flere slagtere, en af dem havde et hestehoved som skilt udenfor, hest smager fint, men lidt sødligt.
                
                
                 |  |  | 
 |  |  | 
 
                Prøver igen så: benmel, heste kød og hestebønner er en vigtige ingredienser i en galopkringle
                
                
                 |  |  | 
 |  |  | 
 
                Hvordan gik det egentlig med den bager, som solgte vandkringler, hvor det senere viste sig at være galopkringler?
                
                
                 |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  vagnr  | 
 Dato :  23-02-13 18:55
 | 
 |  |  |  |  | 
 | |  | Du har følgende muligheder |  | 
 |  | 
            
               
                    Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
 Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
 |  |  | 
 |  |