|  | 		    
					
    
        
            
                
                        
                
            
            
                
                | |  | Kommentar Fra :
  pifo  | 
 Dato :  26-03-12 20:56
 | 
 |  | 
 
                Der er et svar her:
 | Citat http://www.kandu.dk/spg161279.aspx
 
 Kan så fortølle dig igen at du pakker rogn ind i bagepapir og sætter en elastik om pakken.
 Koger det i ca. 10 min.
 Derefter pakker du det ud og ryger det.
 Læg et godt lag savsmuld i din røgovn og fyld sprit i beholderen. Ryg det til savsmullet der brugt op.
 | 
citatet er fra 
http://www.kandu.dk/spg161280.aspx |  |  | 
 | |  | Accepteret svar Fra :
  supermusen  |  Modtaget 100  point
 Dato :  27-03-12 06:34
 | 
 |  | 
 
                Hej Nordsted1, 
 Jeg fandt lige denne opskrift til dig: 
http://www.walter-lystfisker.dk/oprgrogn.htm Min mor laver den mest fantastiske hjemmelavede remoulade. Hvis du er interesseret, så kan jeg godt bede hende om opskriften? 
 yummi yummi - det smager bare godt
 Knuz fra 
 Supermusen (der er lidt forelsket - både i foråret og i en skøøn mand    )
                
                
                 |  |  | 
 | |  | Kommentar Fra :
  Nordsted1  | 
 Dato :  27-03-12 18:43
 | 
 |  |  |  |  | 
 | |  | Du har følgende muligheder |  | 
 |  | 
            
               
                    Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
 Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
 |  |  | 
 |  |