|  | 		    
					
    
        
            
                
                        
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                        
                
            
            
                
                | |  | Kommentar Fra :
  smuller54  | 
 Dato :  19-12-11 20:54
 | 
 |  | 
 | Citat Jeg ved ikke om det betyder noget, men jeg giver altid surdejen en anelse gær (1 gram, gætter jeg på) inden jeg blander det i resten af dejen.
 | 
Det har jeg også gjort, de gange hvor der er gået lidt for lang tid imellem bagningen.
 Det er i hvert fald svært at holde 2 surdeje i gang- så det var derfor jeg ville høre om jeres erfaringer- især nu hvor den jeg har i gang er god.
 Umiddelbart kan jeg næsten heller ikke se forskel, da den jeg bruger er ret tynd af slagsen. 
 Naturligvis kommer der nogle kerner med fra sidste bagning- men det gør vel mindre.
 Så tak for din erfaring.
                
                
                 |  |  | 
 | |  | Godkendelse af svar Fra :
  smuller54  | 
 Dato :  19-12-11 20:57
 | 
 |  |  |  |  | 
 | |  | Du har følgende muligheder |  | 
 |  | 
            
               
                    Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
 Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
 |  |  | 
 |  |