Ovn: Stegning 
http://www.erikoest.dk/opskr/term.htm
Kødart Kødtermometer 
kødets indvendige temperatur Ovntemperatur Omtrentlig stegetid pr. kg kød 
Flæsk, fersk 85° C 175° C ca. 2 timer 
Får og lammekød 82° C 160° C - 175° C 1,5-2 timer 
Kalvekød 77° C 175° C ca. 1,5 time 
Oksekød 77° C 160° C - 175° C 1,5-2 timer 
Vildt (ren, elg, rådyr) 77° C 160° C - 175° C ca. 2 timer 
Roastbeef 60° C - 71° C 175° C - 200° C 1,5-2 timer 
Ridset skinke 77° C 125° C høj skinke med ben 70-80 minutter (indpakket i folie 60-70 minutter) 
Ridset skinke, indpakket i folie 77° C 150° C - 175° C lav skinke med ben eller benfri 50-60 minutter indpakket i folie