/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
22-08-24
100
Snaps (7)
ebg_888
2
26-07-24
100
Lam (4)
jensviggo
3
13-02-24
100
kartoffelsalat (4)
vic200
4
26-12-23
300
Airfryer. (7)
omahexen
5
22-09-23
100
Bønner. (8)
Leif7
6
07-05-23
200
Klumpede rosiner (4)
Leif7
7
28-02-23
200
Rensetabletter til Espressomaskiner (2)
olarsen
8
02-01-23
200
Sild i glas til frysning? (5)
ingelein
9
16-06-22
40
Skal bage pizza, men hvad skal jeg gøre? (3)
Allan1998
10
23-02-22
100
sildesalat (12)
Sønder
11
05-10-21
100
Aspargessuppe og tarteletter (4)
ingelein
12
01-08-21
100
Pil selv rejer - holdbarhed efter pil (5)
ingelein
13
02-11-20
200
Rullepølse låst. (9)
Mosebaek
14
11-08-20
85
Tapas to go (7)
Rosa12
15
20-01-20
100
3 retters menu. Forret forslag (7)
bodillouise
[1-15] af 2084
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
1184
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
1071
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
663
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1569
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
775
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
804
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
1037
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
923
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
2008
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1925
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
699
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
2148
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2212
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
969
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1814
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
4951
03-10-05
Hvidvin (0)
Joern K. Soer...
4952
02-10-05
Opskrifter til import i kogebog (2)
Marianne
4953
02-10-05
mål og vægt (1)
Ralph
4954
02-10-05
Skal tørrede mungbønner udblødes inden... (1)
Mads Thorning...
4955
02-10-05
Kornkværne og andet godt... (3)
Ole Stigaard
4956
02-10-05
god tomat sauce til pizza (0)
4957
01-10-05
hvidløg i ovnen??? (6)
Inger
4958
01-10-05
speltmel contra almindeligt hvedemel (14)
Inger
4959
01-10-05
Surströmming (34)
Peter Westh
4960
01-10-05
Langtidsstegning af and (3)
F.Kold
4961
01-10-05
Baconøl (3)
Jonas Kongslund
4962
30-09-05
bagekartofler (9)
Ralph
4963
30-09-05
kaffe for viderekommende - for 45 kron... (1)
Spangkuk
4964
30-09-05
Hvornår skal oksekødet på pizzaen? (14)
Louise Johnson
4965
30-09-05
god tomat sovs til pizza (14)
Mus
[4951-4965] af 12878
side :
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177674
Tips :
31970
Nyheder :
719565
Indlæg :
6409810
Brugere :
218896
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2025 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.