/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
22-08-24
100
Snaps (7)
ebg_888
2
26-07-24
100
Lam (4)
jensviggo
3
13-02-24
100
kartoffelsalat (4)
vic200
4
26-12-23
300
Airfryer. (7)
omahexen
5
22-09-23
100
Bønner. (8)
Leif7
6
07-05-23
200
Klumpede rosiner (4)
Leif7
7
28-02-23
200
Rensetabletter til Espressomaskiner (2)
olarsen
8
02-01-23
200
Sild i glas til frysning? (5)
ingelein
9
16-06-22
40
Skal bage pizza, men hvad skal jeg gøre? (3)
Allan1998
10
23-02-22
100
sildesalat (12)
Sønder
11
05-10-21
100
Aspargessuppe og tarteletter (4)
ingelein
12
01-08-21
100
Pil selv rejer - holdbarhed efter pil (5)
ingelein
13
02-11-20
200
Rullepølse låst. (9)
Mosebaek
14
11-08-20
85
Tapas to go (7)
Rosa12
15
20-01-20
100
3 retters menu. Forret forslag (7)
bodillouise
[1-15] af 2084
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
1177
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
1062
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
663
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1559
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
769
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
800
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
1030
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
915
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
2000
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1917
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
696
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
2140
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2208
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
964
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1810
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
2086
28-02-08
Rejer (18)
Kurt Hansen
2087
28-02-08
Rødspætte Doria (1)
Kurt Hansen
2088
28-02-08
Holdbarhed på øl? (9)
Kurt Hansen
2089
27-02-08
Opskrift: Oksehalesuppe med rygeostcreme (0)
Kasper Bergholt
2090
26-02-08
Ny juice (34)
Søren
2091
26-02-08
vandbakkelse (1)
hammer
2092
26-02-08
Økologi og dyrevelfærd i Viborg? (20)
Kurt Hansen
2093
26-02-08
Vitello tonnato (8)
ALKolsen
2094
25-02-08
Specielt lækkert spisested i kbh søges. (6)
2095
25-02-08
Madforslag: Blomme, grape & is på ryge... (8)
Kasper Bergholt
2096
25-02-08
Hævning af brød (6)
JDD
2097
24-02-08
Engelske mål (6)
kristian mika...
2098
24-02-08
Du godeste gud...han flamberede i alko... (5)
Peter Noes
2099
24-02-08
Sorte oliven (12)
Johan Holst N...
2100
24-02-08
Hvilket kød skal jeg vælge? (17)
Lasse Hoelgaard
[2086-2100] af 12878
side :
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177670
Tips :
31970
Nyheder :
719565
Indlæg :
6409774
Brugere :
218896
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2025 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.