|
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 23-06-09 20:46 |
|
Fedt fra stegt flæsk egner sig absolut ikke til sovs, og slet ikke hvis det er røget.
Men der ER fedt i sovs, medmindre man har lavet den af suppe eller en Maggiterning.
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 23-06-09 21:27 |
|
Citat der skal da ikke fedt i sovs |
Tilde38... du ved, at alt det der er fedende umoralsk og forbudt er det bedste og det smager altså godt til stegt flæsk og persillesov, med stegefedtet i sovsen - bare lidt
hawaii7, al den snak om stegt flæsk og persillesovs, gjorde at vi altså var nød til at få det idag
| |
| Kommentar Fra : vic200 |
Dato : 24-06-09 05:41 |
|
Jeg har steget flæsk nu i 2 dage, da jeg skulle prøve i ovnen.
Det med lidt fedt i sovsen er smag og behag.
Det kan laves på begge måder.
hawaii7
| |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 24-06-09 10:42 |
|
Det er vic200 der har underskrevet sig som hawaii7, og det er ikke første gang.
Men det har hawaii7 tidligere givet en lang forklaring på !!!!!!
| |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 24-06-09 10:48 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|